logo

MyVoice Home
MyBike

MyPhotos - CycleVision 2003

Het weekend op CycleVision is voorbij gevlogen en de dagen erna ben ik volgens mij nog helemaal in trance. Twee dagen lang alle ligfietsen die je hartje begeert, ik begin Hans steeds beter te begrijpen. Als ligfietswinkel/verhuurder kan je zelf nog eens een andere fiets pakken. Van Scooterbike tot M5 Shock proof alles heb ik geprobeerd. De Nazca Fiero is al snel mijn favoriet, maar na een paar keer wisselen is de Nazca Explorer toch ook een heel lekker fietsje. Maar als ik dan plots op een Challenge Mistral terecht kom rijdt dat toch ook heel erg lekker.
Heel anders is de Optima Baron een racer zonder compromissen. Toch is dat bovenstuur wel even wennen, je stuurt hier meer door het stuur heen en weer te bewegen terwijl een onderstuur veel direkter stuurt door ronddraaien zoals bij een gewone fiets.
Tot nu toe is de Fiero toch nog de favoriet, zonder enig probleem leg ik de fiets al binnen korte tijd platter in de bocht dan ik zelf voor mogelijk gehouden had. Vreemd hoe iets wat je op een buk-fiets zonder problemen doet hier plots eng lijkt ...

Met alle drukte was ik bijna vergeten om foto's te maken maar er zijn dan toch nog een paar geslaagde exemplaren over. Zondag was het behoorlijk druk, maar voor de nieuwe FlevoBike Versatile heb ik toch even tijd gemaakt. Een schitterend ontwerp met veel luxe aan boord, alleen een airco zit er niet in ...

Foto's

Door met de muis over de foto's te bewegen krijg je een beschrijving van de foto, aanklikken voor een grotere foto (alle foto's zijn ca. 26 kByte).